Usuaris del ‘pipicà de les Bons’ denuncien que s’hi fan botellots

Els veïns de la zona lamenten que el comú d’Encamp només se’n cuida del centre del poble i es queixen de la poca empatia dels més joves

Un gos ensumant alguns dels envasos abandonats.
Un gos ensumant alguns dels envasos abandonats.

Usuaris del denominat ‘pipicà de l’Oratori’, a les Bons, denuncien que la zona s’aprofita per fer-hi botellots els caps de setmana, més encara si com aquests darrers dies hi ha festa grossa, i que el comú i els seus distints departaments sembla que a l’extraradi parroquial el té abandonat, “perquè estem farts de comunicar la situació i ningú no fa res”.

Els veïns que s’han queixat de la situació que viuen han explicat que especialment quan arriba el bon temps no passa cap de setmana que s’hi facin festes, botellots, i que quan els propietaris de gossos i van a passejar els seus animals s’hi troben des d’ampolles, de plàstic o de vidre, envasos diversos, puntes de cigarret, condons i, fins i tot, cadires que algunes vegades s’han trencat i d’altres que s’han abandonat allí.

WhatsApp Image 2023 06 26 at 21.23.34
Envasos i altres estris abandonats a la zona.

En aquest mateix sentit recorden que l’any passat, just després justament de la Festa del Poble, “van aparèixer en aquesta zona, cadires i taules que els joves s’havien dedicat a robar d’establiments del centre del poble i que van portar fins aquí per poder muntar les seves gresques”. No estan en contra de què tothom s’ho passi bé. Però exigeixen un respecte i cura per als espais comuns.

WhatsApp Image 2023 06 26 at 21.23.34 (1)
Vasos, ampolles...

“Resulta que als propietaris dels gossos ens fan recollir els excrements, ens fan pagar taxes específiques, hem d’anar amb l’ampolleta de l’aigua per mitigar les miccions… i ara a sobre hem de plegar la ‘merda’ dels altres i en aquest cas no tenim dret a dir-hi res i hem de suportar que d’altres ho embrutin tot i no arrepleguin res. I, a més, el comú fa cas omís de les nostres demandes”.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending