La Unió Pro Turisme d’Escaldes-Engordany convoca el pubillatge 2022-23

S'escollirà els dies 9 i 10 d'abril i entre els requisits, cal parlar i escriure català i ser resident a la parròquia escaldenca

Comentaris

El pubillatge participa en un acte popular l'any 2020.
El pubillatge participa en un acte popular l'any 2020. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

Els dies 9 i 10 abril s’escollirà el pubillatge d’Escaldes-Engordany 2022-23, una tradició que només se celebra a la parròquia escaldenca gràcies a la Unió Pro Turisme (UPTEE) que va començar a fer l’elecció del pubillatge seguint les pautes de les poblacions catalanes veïnes on s’organitzava aquest esdeveniment. El 8 de maig, coincidint amb la festivitat de Sant Miquel d’Engolasters, es farà la presentació oficial del nou pubillatge. 

Les candidates i candidats hauran de ser de nacionalitat andorrana per optar a Pubilla, Hereu, Pubilleta i Hereuet, i poden ser d’altres nacionalitats per a Dama d’Honor. Per a Pubilla, Dama i Hereu, l'edat és entre 16 i 25 anys; i per a Pubilleta i Hereuet entre 7 i 10 anys. Cal parlar i escriure català i ser resident a la parròquia escaldenca. Per participar-hi s'haurà d’omplir una butlleta d’inscripció, que podran trobar a l’Oficina de Turisme del comú d’Escaldes-Engordany o a la Seu Social de la UPTEE. situada a l’Avinguda de les Escoles, núm. 26, 1r 3a. En aquesta butlleta s’haurà d’adjuntar una fotocòpia del passaport i una fotografia recent. El termini d’inscripció serà del 11 al 25 de març.

Etiquetes

Comentaris

Trending