Tres incidències diferents han afectat 900 clients de FEDA a Canillo

Hi ha hagut dues avaries en cables de la xarxa de mitjana tensió i l’incendi que ha afectat aquest matí una estació transformadora en un aparcament de la pleta del Tarter

Maquinària de FEDA davant de l'aparcament on hi ha hagut l'ensurt a Ransol.
Maquinària de FEDA davant de l'aparcament on hi ha hagut l'ensurt a Ransol.

Tres incidències de diferent naturalesa han afectat entre aquest dimarts a la nit i aquest migdia uns 900 clients de FEDA a Canillo. Des que es van detectar les primeres avaries en la xarxa de mitja tensió fins a l’incendi que hi ha hagut en una estació transformadora aquest matí, els operaris de la companyia no han parat de treballar i aquesta tarda ja s’ha donat per totalment restablert el servei.

Dues avaries als cables de la xarxa de mitjana tensió a Canillo han provocat aquest dimarts a la nit una desconnexió que ha afectat 743 clients de la parròquia des de les 21.38 hores i durant més d’una hora. Operaris de FEDA han treballat per poder trobar els punts de l’avaria i realimentar els clients per camins alternatius.

Tot i que les reparacions han obligat a fer diferents proves, els clients han recuperat el subministrament la nit d’aquest dimarts. Fruit del mateix incident ha quedat sense servei un transformador a les pistes d’esquí del sector del Tarter, a Grandvalira, ja tancades i sense activitat.

Una camioneta i un cotxe de FEDA a l'exterior de l'edifici on ha tingut lloc el sinistre.

Relacionat

Els bombers sufoquen un incendi a una ETR de FEDA a un pàrquing de Ransol

A hores d’ara es treballa conjuntament amb Ensisa per reparar l’avaria al més aviat, donada la dificultat d’accés a la zona. El probable origen d’aquestes avaries ha estat el mal funcionament de material de connexió dels cables, tot i que les condicions climatològiques han empitjorat l’incident i les tasques de reparació posteriors.

En un altre incident aquest dimecres al matí, s’ha produït un incendi a un aparell de protecció dels transformadors d’una estació transformadora en l'aparcament de l'edifici Apartaments Solana de Ransol. L’ avaria ha afectat 145 abonats, entre les 12.05 hores i les 14 hores. Aquest és el temps que s’ha trigat a proveir la zona amb un grup electrogen per alimentar-la temporalment. El material que ha estat afectat per aquest darrer incident ja ha estat reparat i s’alimenta la zona amb normalitat sense el grup electrogen.

Comentaris

Trending