Els treballs de reconstrucció de la piscina dels Serradells avancen a bon ritme

S’ha retirat tot el material deteriorat i l’equipament malmès per un incendi el novembre del 2018 ja està preparat per tornar a ser recobert

Imatge recent de l'estat de la instal·lació.
Imatge recent de l'estat de la instal·lació.

Les obres de reconstrucció de la piscina coberta dels Serradells avancen a bon ritme i, si en els propers mesos no sorgeixen inconvenients, es podran respectar els terminis inicialment previstos. Els tres primers mesos llargs de treballs han servit per retirar del tot aquell material deteriorat per l’incendi que va malmetre la instal·lació d’una forma molt important el novembre del 2018 i posar-lo a punt per començar a posar en marxa el recobriment de l’equipament.

Els treballs es van iniciar el primer de febrer, després d’un retard important respecte del que hauria estat l’adequat o volgut almenys pel comú per l’estira-i-arronsa mantingut especialment amb l’asseguradora de l’empresa constructora -i aquesta mateixa- que tenien adjudicada l’actuació en el marc del qual es va produir l’accident que va derivar en l’incendi que va cremar una part de la instal·lació esportiva.

serradells2
Una imatge recent de l'estat dels treballs.

L’objectiu és poder disposar de la piscina olímpica a tot estirar l’estiu de l’any que ve. De fet, hores d’ara aquesta voluntat es podria assolir perfectament. Ja inicialment es va anunciar que la intervenció prevista per reconstruir la piscina tenia una durada potencial de 14 mesos que la constructora encarregada dels treballs volia mirar de reduir a 12. Hores d’ara, segons les fonts consultades, els treballs estan en línia amb allò previst.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending