El Tomb Lauredìà comptarà aquest diumenge amb 187 inscrits

L'activitat constarà de tres recorreguts amb l'objectiu d'apropar l’esport a ciutadans de totes les edats

Participants en una anterior edició del Tomb Lauredià.
Participants en una anterior edició del Tomb Lauredià. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El Tomb Lauredià comptarà aquest diumenge amb 187 inscrits, una xifra que ha superar les expectatives que tenia l'organització, el comú de Sant Julià de Lòria, després d'un any marcat per la pandèmia de coronavirus. La caminada popular té l'objectiu d'apropar l’esport a ciutadans de totes les edats i donar a conèixer els camins de la parròquia.

La caminada s'havia de fer aquest dissabte però es va canviar de data per la previsió de mal temps. Els participants tenen tres circuits. El llarg, de 16 quilòmetres, sortirà de la plaça de la Germandat i passarà per Sant Martí de Nagol, Sant Cerni de Nagol, Llumeneres, el coll de la Plana, Sant Romà d’Auvinyà, Aixirivall i arribarà a la plaça de la Germandat. Els que escullin el circuit mitjà recorreran 6,5 quilòmetres sortint de la plaça de la Germandat i passant per Sant Iu d’Auvinyà, Aixirivall, pel camí de Bessets de baix, i tornaran al punt d’inici pel camí de la Solana.

Un recorregut que, per a aquesta sisena edició, s’ha modificat a demanda dels participants per evitar un tram massa tècnic. El circuit més fàcil, de 4 quilòmetres, serà el curt, que sortirà de la plaça de la Germandat i anirà fins a Sant Cerni de Nagol tornant a la plaça de la Germandat. L’objectiu és oferir una activitat esportiva familiar que, a la vegada, permeti als participants descobrir els camins de muntanya.

Comentaris

Trending