El Tomb Lauredià canvia de dia

La caminada popular estava preparada per celebrar-se dissabte 5, però, per les previsions meteorològiques, tindrà lloc diumenge 6 de juny

Canvi de dia del Tomb Lauredià
Canvi de dia del Tomb Lauredià

El Tomb Lauredià estava preparat per celebrar-se. Tot i això, s’han tingut en compte les previsions metereologiques, que assenyalen la possibilitat de pluja i tempestes amb activitat elèctrica per a aquest dia. Per aquest motiu, la caminada popular es traslladarà a diumenge 6.

L’organització ha pres la decisió de retardar un dia la caminada per tal de garantir la seguretat, tant dels participants, com dels controladors. Així i tot, la data límit d’inscripció no varia, continuarà sent divendres 4 de juny. També els horaris i els circuits seran els mateixos.

El recorregut de 6,5 km, que surt de la plaça de la Germandat i que torna a aquest punt inicial pel camí de la Solana, s’ha modificat per a aquesta 6a edició a petició dels mateixos participants, per evitar un tram massa tècnic. El circuit més fàcil, de 4 km, sortirà de la plaça de la Germandat i anirà fins a Sant Cerni de Nagol, tornant a la plaça. 

 

Comentaris

Trending