La tercera edició de ‘A ritme d’estiu’ inclou la diada de l’acordió i les jornades de bruixeria

Sant Julià de Lòria programa una cinquantena d’activitats culturals, esportives, turístiques i per a joves i gent gran amb la col·laboració de quatre departaments del comú

Comentaris

La cap de Social, Montse Cobo; i la consol menor de Sant Julià de Lòria Mireia Codina durant la roda de premsa d'aquest dilluns.
La cap de Social, Montse Cobo; i la consol menor de Sant Julià de Lòria Mireia Codina durant la roda de premsa d'aquest dilluns. BRU NOYA

La tercera edició de 'A ritme d'estiu' de Sant Julià de Lòria presenta més de cinquanta activitats entre aquest mes i el d'agost, tret de la setmana de la festa major i la posterior. S'incorpora la segona edició de la diada de l'acordió i les jornades de bruixeria. Els actes s'inicien aquest dilluns a la plaça Major. També s'han instal·lat uns inflables a la cala laurediana.

La cònsol menor, Mireia Codina ha explicat que en l'organització s'han implicat quatre departaments del comú i que els escenaris són la plaça Major, la Sant Roc, la Germandat i l'Espai Jove. "Hem volgut reactivar també la cala laurediana amb la instal·lació d'inflables que estan en funcionament de les quatre a les vuit del vespre", ha dit Codina, qui ha afegit que la zona de bany està tancada tot i que s'ha constatat que hi ha gent que l'utilitza. La cap del departament de social, Montse Cobo ha enumerat les diverses activitats com les sessions de manteniment de la gent gran, les sortides als ruscos de Canòlich o el Sant Julià màgica. Seran més de cinquanta activitats sense comptar aquelles que ofereix l'Espai Jove que n'acull cada dia.

Cobo ha informat que l'escola d'art farà tallers d'iniciació a la ceràmica i una ruta entorn de l'obra de Sergi Mas, i que la biblioteca organitzarà diversos contacontes. Quant a la vessant més esportiva, tots els dimarts a les 20 hores a la plaça de la Germandat hi haurà una activitat, que s'iniciarà aquest dimarts amb una sessió de 'cardio - txa' a càrrec de Venancio Saldaña. Entre les diferents propostes, també hi haurà un dia que es farà zumba, un altre 'cardio - boxing' o de 'Hiit', entre d'altres.

Tot el calendari d’activitats i la informació al voltant de les mateixes es pot consultar a www.santjulia.ad

Comentaris (2)

Trending