Tall total de la circulació amb l’inici de les obres a Fiter i Rossell

Des d’aquest mateix matí, cap vehicle que no sigui d’emergència podrà passar pel tram de l’avinguda comprés entre els carrers Josep Viladomat i Miquel Cerqueda

Un agent treballant a l'avinguda Fiter i Rossell
Un agent treballant a l'avinguda Fiter i Rossell

Ahir van començar els preparatius i avui ja s’han engegat les obres a l’avinguda Fiter i Rossell. Per tant, ja s’ha tallat totalment la circulació en el tram comprés entre els carrers Josep Viladomat i Miquel Cerqueda, on es farà la primera fase d’aquests treballs. Els veïns tampoc tindran permès l’accés, però el comú d’Escaldes-Engordany assegura que se’ls ha ofert aparcament gratuït per tots aquells que tinguin plaça de pàrquing al seu edifici.

Com ja s’havia anunciat, per facilitar la circulació per la parròquia l’avinguda Esteve Albert serà, a partir d’avui, en dos sentits, podent anar també de baixada des de la rotonda de Caldea fins a la de la Dama de Gel. Tot i que a la cantonada entre Fiter i Rossell i Doctor Mitjavila s’ha col·locat un avís per als vehicles que pugen, molts d’ells han hagut de fer un gir en arribar a la tanca que prohibeix continuar endavant i, per tant, impossibilita el pas pel carrer Miquel Cerqueda.

El comú, a més, recomana per a tots aquells vehicles que baixen de la Massana i Ordino, que ho facin pel Túnel de Les Dos Valires. Els col·legis espanyol i andorrà, que també es troben situats en aquest tram, podran deixar els infants a la bifurcació de l’inici del carrer tancat. Es tracta dels aparcaments ‘Kiss & Go’, situats al carrer Josep Viladomat.

Aquestes obres inclouran la xarxa separativa d’aigües residuals i pluvials, una ampliació de voravies, així com la xarxa de calor de FEDA. Per tant, aquest mateix matí s’han traslladat diversos professionals del comú i de l’entitat per començar amb els treballs, que es preveu que durin fins al 22 de desembre.

1632217368869
 

 

Comentaris (1)

Trending