L’Spartan Race anima el centre d’Encamp

Les proves de la cursa de resistència i obstacles han atret molts visitants, tant participants com acompanyants i curiosos al centre del poble en la primera jornada de competició

20210612SpartanRace2021@comuencamp (2)
20210612SpartanRace2021@comuencamp (2) Comu d'Encamp

La celebració d’una nova edició de l’Spartan Race està provocant una important afluència de visitants a Encamp. L’aposta per celebrar bona part de les proves en ple centre del poble està funcionant. També esportistes com acompanyants així com curiosos omplen els carrers, fet que també està generant de retruc, una bona activitat per als establiments de restauració i les botigues.

Des de bon matí, han començat les diferents proves de la competició, que s’allargaran tot el cap de setmana. La previsió és superar els 3.300 participants d’aquesta modalitat de cursa d’obstacles que, des del comú, es considera plenament consolidada. La previsió és que al llarg dels dos dies pel poble hi passin fins a 8.000 persones, entre esportistes, acompanyants i aficionats d’aquest tipus de competició.

Com ja es va fer l’any passat, s’ha optat per celebrar moltes de les proves al centre d’Encamp. Així, s’han habilitat els aparcaments de Terres Primeres i el de Sant Miquel. D’aquesta forma es confia que, de retruc, es generi afluència als establiments del poble, més enllà dels hotels. De fet, molts dels establiments oberts presenten ocupacions superiors al 80%.

També es nota l’èxit de la convocatòria en el nombre de vehicles aparcats en els estacionaments habilitats especialment per als participants, a l’antic càmping Internacional i a un terreny de l’avinguda Príncep Benlloch.

Una de les participants salta un dels obstacles de l'Spartan.
Una de les participants salta un dels obstacles de l'Spartan.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending