Els Serradells recuperarà la piscina aquest estiu

El comú d’Andorra la Vella ja ha començat amb els preparatius, com la convocatòria d’un concurs per adjudicar el servei de socorrisme

Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells.
Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

L’objectiu que s’havia plantejat des del comú d’Andorra la Vella sembla que es farà realitat. Almenys, així ho indiquen els preparatius que s’estan portant a terme. El centre esportiu dels Serradells, a la fi, podrà estrenar nova piscina interior a l’estiu, després d’anys de remodelació a causa de l’incendi del 2018. De moment, des de la corporació s’ha convocat un concurs per adjudicar el servei de socorrisme.

Les obres sempre han avançat a bon ritme, però l’estiu passat va ser impossible tenir-la enllestida. Això sí, els cònsols van assegurar que, per al 2022, es podria gaudir tant de piscina, com d’exteriors. I sembla que així serà. Les expectatives, si no es veuen truncades per algun imprevist, és que a l’època estival es pugui ja gaudir de les instal·lacions, que han costat més de quatre milions d’euros.

Els preparatius per poder obrir-la i començar amb una activitat normal ja estan en marxa. Entre ells, la contractació del servei de socorrisme, clau per poder tenir una seguretat a les instal·lacions i per als usuaris. Això sí, el contracte s’engegarà, tot sembla apuntar, al mes d’octubre, i tindrà una durada d’un any. Abans, però, es farà una contractació temporal per demanda de preus. D’aquesta manera, s’assegura que no es té un servei contractat abans d’hora i del qual no s’està fent cap ús.

La convocatòria que s’ha obert és nacional, i els interessats podran concertar una visita per veure les instal·lacions. Els serveis que s’hauran de prestar, segons el plec de bases, seran “vigilància i supervisió en les zones aquàtiques, control o ordre del material fungible, organització i atenció dels usuaris, recull de ràtios d’ús, comunicació de les activitats i incidències del servei”. El horari en el qual treballaran els socorristes i que, per tant, s’entén que serà el mateix que el de la piscina serà de dilluns a divendres laborables de 6:30 h a 21:30 h, dissabtes laborables, i festiu de dilluns a dissabte, de 10:00 h a 14:00 h i de 16:30 h a 20:30 h, i els diumenges de 10:00 h a 14:00 h.

Comentaris (4)

Trending