Els Serradells guanya 200 usuaris els primers dies de funcionament de la piscina remodelada

La xifra s’assoleix malgrat el notable increment de tarifes en comparació a les que hi havia abans de l’incendi però encara queda lluny dels 900 abonats que es calculen que es van perdre

La renovada piscina dels Serradells.
La renovada piscina dels Serradells.

Des del passat dijous, la piscina del centre esportiu dels Serradells torna a estar disponible per als usuaris. La instal·lació va obrir les portes un cop rehabilitada dels importantíssims danys patits en l’incendi del 2018. I, de moment, amb bones dades d’abonats. Des que es va obrir la possibilitat de fer-se soci, ja s’han fet 200 abonaments aquàtics. D’aquesta forma, s’ha començat a recuperar la gent que va marxar en no tenir disponible la piscina, uns 900.

La remodelada instal·lació es va inaugurar oficialment a inicis d’agost, durant la festa major d’Andorra la Vella. Es va celebrar una exhibició de natació sincronitzada per poder mostrar com havia quedat totes les dependències, totalment canviades des de l’incendi que les va destrossar el 2018. Des del comú, però, es va optar per ajornar l’obertura fins al setembre.

Abans del sinistre que va destrossar la instal·lació, el cost anual era de 255 euros; ara, ha pujat fins als 378, gairebé un 50%

Puntualment, el dia 1 es va posar en marxa. I ho ha fet amb una bona presència de persones que ja l’utilitzen. Una setmana abans, els responsables del centre van posar en marxa el procés per treure’s l’abonament. Durant aquest mes, aquells que havien estat socis de la instal·lació i la van deixar en no disposar de piscina, hi podran tornar sense pagar matrícula.

Ara bé, no s’escaparan d’unes tarifes molt més cares que el 2018. L’abonament per fer servir només la piscina (la zona d’aigües amb el jacuzzi i les saunes continuarà fora de servei fins que es reformin els vestuaris de la segona planta) costa 31,50 euros mensuals. És a dir, 378 l’any. La pujada és significativa en comparació al que es pagava abans de l’incendi: 255 euros anuals.

A més, cal tenir en compte que només es té accés a la piscina. Pel gimnàs hi ha un altre abonament, també a 31,50 euros al mes. Si es vol poder accedir a totes dues instal·lacions, el cost es dispara fins als 60,4 cada mes. És a dir, prop de 750 euros per cada any.

Malgrat això, ja són nombrosos els usuaris que s’han tret l’abonament. En aquests primers dies, uns 200. Això suposa una part encara curta dels que es van perdre arran del sinistre. Fonts del centre apunten que fins a 900 abonats es van donar de baixa un cop van constatar que no tindrien piscina durant un llarg temps. Es confia, però, que durant el setembre la xifra es vagi incrementant, sobretot segons la gent es vagi incorporant després de les vacances.

Comentaris (5)

Trending