Sense recanvi per a l’emblemàtic avet situat entre el comú d’Andorra la Vella i Sant Esteve

Operaris comunals cobreixen l’espai on hi havia hagut l’arbre amb lloses idèntiques a les de la resta de la plaça i, per ara, no hi anirà cap altra decoració

Estat de l'espai aquesta tarda.
Estat de l'espai aquesta tarda. Toni Solanelles

L’emblemàtic avet situat entre el comú d’Andorra la Vella i l’església de Sant Esteve que fa uns mesos va ser talat perquè perillava que caigués no serà substituït. Almenys en breu. Una vegada finalitzades les festes de Nadal i retirat l’arbre de Nadal que va lluir a la plaça del Príncep Benlloch, finalment la corporació ha decidit enrajolar l’espai amb les mateixes llambordes que hi ha a la resta de la plaça i així agafar temps per adoptar decisions futures, si escau.

Encara que la idea inicial, quan el juliol de l’any passat, davant un episodi de ventades, es va decidir talar l’avet que havia emmalaltit sense remei, era substituir-lo per un altre arbre de la mateixa espècie quan fos el temps de plantació, finalment va anar passant el temps. S’hi van situar elements nadalencs i ara, un cop nu, per evitar ensurts amb els vianants, finalment s’ha enllosat de forma uniforme amb la resta de la plaça i s’ha donat el tema per tancat. Almenys per ara.

La plaça de l'església després de retirar l'arbre de Nadal.

Relacionat

La plaça de l’església es queda nua, un cop més

La feina d’acabar de posar les llambordes, iniciada la setmana passada, ha finalitzat aquest dimarts. Encara calia que acabés d’assecar-se el ciment que s’ha col·locat a les juntes. A partir d’aquí, el que pugui donar-se en un futur queda per veure-ho. No es descarta col·locar-hi alguna jardinera o algun altre element de decoració urbana, però per ara no hi ha res de clar ni menys de decidit.

Comentaris (1)

Trending