La plaça de l’església es queda nua, un cop més

Amb la retirada de l’arbre de Nadal es torna a fer palès la manca que hi ha davant del comú d’Andorra la Vella, i que la corporació espera poder omplir pròximament

És el segon cop que la plaça de l’església es queda nua. A l’agost del 2021 va perdre l’avet que l’omplia a causa de la seva debilitació, que el feia perillós per als ciutadans que hi passaven per allà. A l’octubre es va plantar un altre, de mentida òbviament, per decorar-lo amb motius nadalencs. Ha durat gairebé tres mesos, però ja s’ha retirat també. Ara l’espai ha quedat completament buit, fent palès que allà hi manca alguna cosa, de nou.

Les hipòtesis per suplir l’avet inicial, l’original, han estat vàries durant aquests mesos. Col·locat l’arbre de Nadal va donar temps per pensar, va retornar a la plaça de l’església, davant de l’escultura al bisbe Benlloch, l’ambient i la vida que mancava allà. Ha passat el temps, s’ha retirat i, de moment, no s’ha substituït. Què es posarà allà encara no se sap. S’havia considerat plantar un altre avet, com el primer, que encara trigaria mesos i anys en ser com l’anterior. Però, per poder-ho fer, s’havia d’esperar fins a una època òptima, com la primavera.

L'arbre de Nadal en plena instal·lació.

Relacionat

Un arbre de Nadal “de mentida” a canvi d’un talat

Quina serà la decisió final, de moment des del comú no ha transcendit. El que sí que s’ha assegurat és que es buscarà l’alternativa que sigui més adequada per tornar a omplir el buit. El passat dijous, de fet, els cònsols de la parròquia van acudir personalment per veure el buit en el moment en què el camió va acabar de retirar l’arbre de Nadal. Res millor que veure-ho per ells mateixos per tal de decidir què serà el següent que es col·locarà.

1644088862685
El camió acabant de retirar l'arbre de Nadal.
Els cònsols visitant l'espai que ha deixat l'avet.
Els cònsols a l'espai que ha deixat l'avet.

 

Comentaris (4)

Trending