Satisfacció al comú d’Encamp per la participació en la primera fira multisectorial

Es comptarà amb una setantena d’estands, xifra que es considera prou bona per a l’estrena d’una iniciativa que ocuparà uns 12.000 metres quadrats i tindrà lloc el 10 i l’11 de setembre

El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.
El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

El comú d’Encamp es mostra satisfet per la resposta que ha rebut per part dels comerciants,  empresaris i entitats de la parròquia de cara a la fira multisectorial que tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de setembre. Finalment, seran fins a una setantena les parades que ocuparan diferents espais del centre del poble. L’objectiu és donar visibilitat a totes elles i ajudar en la reactivació econòmica.

Així ho ha explicat el conseller responsable, Nino Marot. En total, hi haurà 70 estands. Per tant, aquest és el nombre de participants en la fira, la primera d’aquest tipus que es fa a la parròquia. Tindrà lloc entre el 10 i l’11 de setembre, de 10 del matí a dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda.

La seu del comú d'Encamp.

Relacionat

Encamp destinarà 20.000 euros a una Fira per donar “visibilitat” a empreses i comerços

L’esdeveniment ocuparà uns 12.000 metres quadrats. Ho faran a l’aparcament del Prat de l’Areny, el de Sant Miquel, el Complex Esportiu i Sociocultural i part de l’antic Prat Gran.

Marot ha apuntat que, des del comú, estan “contents i satisfets” per la resposta obtinguda. Ha recordat que “és el primer cop i hem vist que hi ha una bona acceptació per part del sector empresarial i comercial”. El pressupost que s’hi ha destinat oscil·la entorn els 20.000 euros.

FbkiPgPX0AEwT4N

Comentaris

Trending