Encamp destinarà 20.000 euros a una Fira per donar “visibilitat” a empreses i comerços

El certamen tindrà lloc el cap de setmana del 10 i 11 de setembre i s’ubicarà en diferents espais del centre del poble, des de la plaça dels Arínsols fins a la cruïlla de l’avinguda Joan Martí amb el carrer de la Molina

La seu del comú d'Encamp.
La seu del comú d'Encamp.

Encamp tindrà el pròxim setembre una Fira multisectorial que vol servir per ajudar a impulsar econòmicament els negocis de la parròquia. Ja té data: serà el cap de setmana del 10 i 11. Per ara, el comú ha volgut demanar la participació de tots els comerços i empreses tant del poble principal com del Pas de la Casa. De fet, en aquesta primera edició, totes les despeses seran a càrrec de la corporació, que hi preveu invertir uns 20.000 euros.

La cita serà el 10 i 11 de setembre, un cap de setmana on el país acostuma a tenir una bona afluència turística. Per ara, ja s’ha llançat l’anunci per a les empreses i negocis que hi vulguin ser presents. El comú ho ha fet a través d’un avís que s’ha publicat aquest dimecres al BOPA. Es deixa clar que l’objectiu de la Fira d’Encamp, que serà “multisectorial”, és “reactivar l’economia de la parròquia”.

Per ara, es demana a les empreses i als comerços que estiguin interessats a participar que es posin en contacte amb el comú. Ho poden fer enviant un correu electrònic a l’àrea de Reactivació Econòmica de la corporació.

Justament, el conseller d’aquest departament, Nino Marot, ha explicat que amb l’esdeveniment “volem donar visibilitat al teixit empresarial i comercial de la parròquia”. Per això, la fira serà a l’aire lliure, ocupant bona part del centre del poble. Hi haurà espais habilitats des de la plaça dels Arínsols fins a l’entrada del vial de la Molina, ara en obres. Seran punts com l’aparcament i la plaça de Sant Miquel, però també l’interior del complex esportiu i sociocultural o el passeig de Mojácar.

En total, el comú hi preveu destinar 20.000 euros en aquesta primera edició. De fet, la participació per a les empreses i negocis serà gratuïta. També es vol que hi tinguin el seu espai entitats del teixit social i cultural de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris

Trending