El Santuari de Canòlich rep més de 500 visites durant la setmana prèvia a l'aplec

Només queden places per assistir a la missa d'aquest divendres a la tarda perquè les de dissabte ja s'han exhaurit

Comentaris

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina a la porta del Santuari, aquest dijous.
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina a la porta del Santuari, aquest dijous. BRU NOYA

Més de 500 persones han visitat el Santuari de Canòlich aquesta setmana aprofitant les jornades de portes obertes. La majoria són andorrans però destaquen la seixantena d'espanyols. La cònsol menor, Mireia Codina ha informat que ja no hi ha places per assistir a les misses de dissabte a l'esplanada del Santuari i que només en queden per a l'ofici de divendres (18 hores), que és una novetat d'enguany.

Mireia Codina a ha aprofitat per fer una crida a totes aquelles persones que "vulguin venir a compartir una estona al Santuari divendres apriftant les places disponibles". La reserva s'ha fer a través de whatsapp (325.244) o bé per correu electrònic (cultura@comusantjulia.ad). El comú lauredià no descarta continuar els anys vinents obrint les portes del Santuari una setmana abans per afavorir així l'arribada de més persones.

Codina ha destacat que la pandèmia ha obligat a reinventar-se i, en aquest sentit, la mesura ha estat molt ben acollida tant pel que fa als ciutadans de la vila laurediana com de la resta d'Andorra. "Penso que les coses bones han de continuar i d'entrada no ens plantegem que no sigui així". Els actes centrals de l'aplec tindran lloc aquest dissabte amb dues misses (10 i 12 hores) el repartiments de 6.300 pans -l'any passat van ser 6.000- i la ballada de sardanes i del Ball de Canòlich a càrrec de l'Esbart Laurèdia. Aquest any els pans es començaran a repartir a dos quarts de deu del matí.

 

Comentaris

Trending