Santa Coloma recupera la seva Festa Major

Durant els dies 21, 22 i 23 d’agost tindran llocs diversos esdeveniments que aniran marcats pels protocols que garanteixen la seguretat sanitària als espectacles

Comentaris

La Festa Major de Santa Coloma en anys anteriors
La Festa Major de Santa Coloma en anys anteriors

Santa Coloma ja ha fet públic el seu llibre de festes, on es pot consultar el programa complet de la seva Festa Major. Durant tres dies i una nit, la població comptarà amb diversos esdeveniments que, com ja ve sent costum aquest estiu, aniran marcats pels protocols marcats per les autoritats sanitàries, derivats de la Covid-19. Tal com s’indica al fulletó, serà obligatòria la mascareta, la distància de seguretat i no estarà permès menjar ni beure als recintes.

La primera cita de la Festa Major de Santa Coloma tindrà lloc el vespre de divendres, a les 20 h a l’aparcament d’Enclar, on el grup Violentos presentarà el seu nou disc. Dissabte, 21 d’agost, es donarà el tret de sortida oficial de la festivitat, amb una traca a les 10 h. El dia també comptarà amb la cita a la petanca, a les 16 h, i el concert de Soundsets, a les 20 h a l’aparcament d’Enclar.

Diumenge serà el dia més complet de la programació, i s’iniciarà amb una missa solemne a les 12 h a l’església de Santa Coloma. Continuarà amb Sardanes amb la cobla Cultat de Solsona, a les 12:30 h a l’aparcament d’Enclar. A la tarda, els veïns i visitants podran gaudir d’havaneres a les 17 h i el ball de tarda amb l’orquestra Genlon’s, a les 19 h. Per finalitzar, tindrà lloc el concert de Pas en fals, a les 20:30 h. La Festa Major acabarà dilluns, 23 d’agost, amb animació infantil a les 17 h i l’actuació de Freyja, a les 20 h.

En la salutació habitual en aquest llibret, la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, trasllada les ganes amb què es torna a celebrar aquesta Festa Major “després d’un any en blanc a causa de la pandèmia”. A més, destaca la ‘inauguració’ del nou tram de l’avinguda d’Enclar, que ha acabat les obres tot just “coincidint amb la Festa Major”.

 

Comentaris

Trending