Sant Julià reobre per a tots els ciutadans l’aparcament de la plaça Germandat

La instal·lació, fins ara, estava reservada només als abonats a causa de l’incendi que a inicis de novembre va destrossar bona part del centre de congressos i cultural lauredià

L'entrada de l'aparcament.
L'entrada de l'aparcament.

L’aparcament de la plaça Germandat ha recuperat la normalitat aquest dijous. Ara ja el poden fer servir tots els ciutadans. Fins ahir, només hi podien accedir els abonats, ja que la seva utilització estava restringida arran de l’incendi que, fa unes setmanes, va destrossar bona part del centre cultural i de congressos lauredià, que es troba sobre la instal·lació.

Així ho ha informat el comú a través de missatges a les xarxes socials. Cal recordar que l’aparcament es va tancar en un primer moment arran de l’incendi que va patir l’edifici el 9 de novembre. Quan es va recuperar certa normalitat, es va reobrir, però de forma limitada. Només hi podien accedir els abonats.

Ara, s’ha fet un pas més. En els missatges compartits, el comú indica que la instal·lació ja està disponible de forma general. Per tant, ja hi pot accedir qualsevol persona amb el seu vehicle.

Comentaris

Trending