Sant Julià presenta una festa major “molt popular i per a totes les edats” amb 60 actes

Anirà del 28 de juliol al 2 d'agost, el pressupost és de 156.000 euros i el concert estrella de les nits es trasllada a dilluns amb el grup Arc de Triomf

Comentaris

La directora de Cultura, Laura Rogé; la cònsol menor, Mireia Codina; i Jordi Blanco de Ràdio Festa Major.
La directora de Cultura, Laura Rogé; la cònsol menor, Mireia Codina; i Jordi Blanco de Ràdio Festa Major. BRU NOYA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat, en paraules de la directora de Cultura, Laura Rogé una festa major "molt popular i per a totes les edats". Hi haurà una seixantena d'actes i el pressupost ascendeix a 156.000 euros, el doble que en la darrera edició tot i que aleshores es van fer menys actes a causa de la pandèmia. El concert estrella passa de dimarts a dilluns i anirà a càrrec del conjunt Arc de Triomf. Continua la Ràdio Festa Major i el monogràfic es dedica als mosaics del pare Rupnik que hi ha a l'església parroquial.

La cònsol major Mireia Codina, ha assenyalat que "és la primera festa major amb total normalitat després de la pandèmia i també la primera des que vam arribar al comú", tot i que es mantenen algunes de les mesures com les de posar taules i cadires a la plaça de la Germandat durant els concerts de tarda. Per Codina, "és la festa més esperada del país" i que aquest any compta amb una implicació important del jovent de la comissió de festes, amb la majoria de les seves propostes recollides pel comú. Les activitats acabaran cada dia entre les tres i les quatre de la matinada.

Pel que fa al grup estrella, Arc de Triomf, la cònsol menor ha indicat que és l'estil d'Oques Grasses o ja els desapareguts Dr. Calypso .En nom de Ràdio Festa Major, el Jordi Blanco ha agraït al Comú “la gran implicació que ens ha mostrat fent-nos partícips de totes les decisions perquè el que poguem aportar per tenir tots una millor festa és molt important per a nosaltres”.

Com cada any hi haurà les activitats tradicionals -passa, ball cerdà-, esportives i religioses. Les atraccions estaran, com sempre, al parc del Prat Gran i es recupera la cercavila de gegants amb una previsió d'assistència de 500 persones. Una de les novetats, és l'aperitiu popular que tindrà lloc a la plaça Major, el pròxim dia 31. També s'incorpora al programa un 'slide park' i els tallers 'surf games', a més del taller de 'cheerleading' i del campionat intergeneracional de petanca. Les dues primeres activitats tenen relació amb el surf i es treballa l'equilibri a través de jocs i nivells, amb diferents accessoris.

Comentaris (6)

Trending