Sant Julià manté la cavalcada de Reis i la visita al Pare Noel es tornarà a fer amb cita prèvia

El comú ha presentat el programa d'actes que té com a principal novetat l'ampliació de les activitats infantils el dia 24

Comentaris

La cònsol menor, Mireia Codina i la directora de Cultura, Laura Rogé després de la presentació d'aquest dimarts.
La cònsol menor, Mireia Codina i la directora de Cultura, Laura Rogé després de la presentació d'aquest dimarts. B.N.

Sant Julià de Lòria manté la cavalcada de Reis per al 5 de gener en el programa d'actes nadalencs que s'ha presentat aquest dimarts al vestíbul del Centre Cultural i de Congressos Lauredià. Com ja es va fer l'any passat, pel lliurament de cartes al Pare Noel s'haurà de demanar cita prèvia. El dia 24, com a novetat, s'amplien les activitats infantils.

La cavalcada de Reis de Sant Julià de Lòria sortirà de la plaça Francesc Cairat i recorrerà les avingudes Verge de Canòlich i Rocafort, i el carrer Bonaventura Riera per acabar a la plaça de la Germandat on els infants lliuraran les cartes, La cònsol menor, Mireia Codina ha explicat que tot i la situació de pandèmia "s'han volgut mantenir i potenciar les activitats a l'aire lliure".  Per portar les cartes al Pare Noel, però, caldrà fer reserva prèvia i es donarà hora. L'any passat 100 infants van lliurar les seves cartes amb aquest sistema.

El programa en paper d'aquest any incorpora un picarol i el lema 'Ho sents? Arriba el Nadal'. Les activitats es tancaran el dia 7, festivitat de Sant Julià amb la tradicional missa amb presència de les autoritats. El dia 24 hi haurà més activitats per als infants i l'Espai Laurèdia Jove organitza diverses sortides a un Escape Room (dia 27), o a Naturland (dia 28). Pel que fa a es propostes de la biblioteca comunal universitària, hi haurà dos contacontes que es desenvoluparan a l'auditori Rocafort el dilluns 27 i el dijous 30 sota els títols 'Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria' i 'La fada i l'any nou'.

Comentaris

Trending