Sant Julià instal·larà passos de vianants elevats per reduir la velocitat a Verge de Canòlich

S'afegiran als ja existents a l'inici de la carretera de la Rabassa i a la plaça de la Germandat i també n'hi haurà un a l'avinguda Rocafort, abans d'arribar al Pont de Molines

Comentaris

L'avinguda Verge de Canòlich ja disposa d'un pas de vianants tridimensional per reduir la velocitat dels vehicles a la plaça Germandat.
L'avinguda Verge de Canòlich ja disposa d'un pas de vianants tridimensional per reduir la velocitat dels vehicles a la plaça Germandat. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria instal·larà passos de vianants elevats per reduir la velocitat dels vehicles a l'avinguda Verge de Canòlich. S'afegiran als ja existents a l'inici de la carretera de la Rabassa, a sota de l'Espai Rocacorba, i a la plaça de la Germandat i també n'hi haurà un a l'avinguda Rocafort.

La corporació va adoptar l'acord el passat dia 6 i els passos cobriran tot el recorregut de l'avinguda ja que el primer s'instal·larà a la plaça Francesc Cairat, a l'entrada sud de la parròquia. Posteriorment n'hi haurà a la zona de l'església, al tram entre la carretera de Nagol i el carrer Bonaventura Riera i a les Arades. Pel que fa al pas de l'avinguda Rocafort entre els camps de futbol sala i bàsquet i un centre comercial. La velocitat dels vehicles havia provocat les queixes dels veïns, especialment al darrer tram de l'avinguda en sentit nord.

El tram final de l'avinguda Verge de Canòlich.

Relacionat

Preocupació veïnal per la velocitat dels cotxes al tram final de Verge de Canòlich

D'altra banda, el comú també ha acordat diverses adjudicacions per refer voravies. Hi haurà treballs per la remodelació de les voravies al carrer Camp de Perot. L'import és de 104.914,08 euros i el termini d'execució de 75 dies naturals. També es remodelaran les del carrer de les Escoles, del Pk 0+250 al Pk 0+375. En aquest cas, l'import és de 72.835,72 euros i el termini d'execució de 45 dies naturals. En aquest mateix apartat, s'ha convocat un concurs públic per la remodelació de les voravies a la carretera de Fontaneda del PK 0+300 al PK 0+450.

Comentaris (5)

Trending