Preocupació veïnal per la velocitat dels cotxes al tram final de Verge de Canòlich

Demanen al comú de Sant Julià de Lòria que adopti mesures per garantir la seguretat dels vianants

El tram final de l'avinguda Verge de Canòlich.
El tram final de l'avinguda Verge de Canòlich. B. N.

El veïns del barri lauredià de Rocacorba han mostrat la seva preocupació al comú pel risc que suposen els cotxes que circulen a molta velocitat pel tram final de l’avinguda Verge de Canòlich. El cònsol major, Josep Majoral ha dit que en una primera fase es va optar per senyalitzar la velocitat a la qual cal circular però que ara ja pensen en mesures més contundents.

Àlex Gil, cap de circulació comunal, va recordar en la darrera reunió amb els veïns de Rocacorba i de les Arades, que ja s’estan fent controls en alguns punts de la parròquia per part de la policia i, entre ells, la cruïlla de l’antic hotel Bonavista a la carretera de la Rabassa. Majoral ja va anunciar també la instal·lació de càmeres de videovigilància a l’avinguda Verge de Canòlich, i és conscient que cal donar un pas més per reforçar la seguretat dels vianants. Aquesta podria passar per col·locar elements a la calçada que obliguin a reduir la velocitat com els ja existents, per exemple, al carrer de les Escoles.

Un altre punt conflictiu és el nou vial on hi ha radars pedagògics i controls per part de la policia. També hi ha hagut queixes dels veïns de Nagol.

Comentaris (6)

Trending