Sant Julià iniciarà a finals d’anys les obres de remodelació del parc del Prat Gran

La millora del cèntric espai ha estat l’eix central de la sessió del consell d’infants que s’ha celebrat aquest dilluns, i en què els joves ‘consellers’ han posat sobre la taula un fulletó amb recomanacions per respectar més les instal·lacions

Els consellers i les conselleres infantils amb els representants comunals.
Els consellers i les conselleres infantils amb els representants comunals. COMÚ DE SANT JULIÀ

El comú de Sant Julià de Lòria preveu iniciar a finals d’any les obres de remodelació del parc del Prat Gran, al bell mig de la parròquia. La corporació laurediana destinarà al projecte, en xifres rodones, 300.000 euros. La reforma de l’espai ha estat el punt fort i l’eix central de la sessió del consell d’infants que s’ha celebrat aquest dilluns.

La intenció és integrar algun tobogan nou a la zona, distribuir de manera més eficient l’espai, refer el terra i substituir els ginys actuals, que amb el pas del temps s’han anat fent malbé, per altres de nous. Justament, els infants, durant la sessió d’aquest matí han proposat diferents elements i jocs que els agradaria que tingués el parc després de les obres de reforma de la part dura.

Durant el consell, que ha arribat ja avui a la seva quinzena edició, les conselleres i consellers infantils han elaborat un fulletó amb consells d’ús per aprendre a respectar el parc, que ha estat els darrers temps origen de diferents debats vist que s’havia arribat a plantejar que en aquella parcel·la s’hi pogués aixecar la comentada reiteradament residència universitària. El comú ja ho ha descartat.

Comentaris (4)

Trending