Sant Julià ‘il·lumina’ l’exterior del centre cultural amb la Fira de Santa Llúcia

La plaça Germandat és l’epicentre del certamen oficialment inaugurat aquesta tarda, amb una vintena de parades i un espai ‘chill out’

Els follets de l'esbart s'han encarregat d'encendre els llums de Nadal al bell mig de les parades de Santa Llúcia.
Els follets de l'esbart s'han encarregat d'encendre els llums de Nadal al bell mig de les parades de Santa Llúcia.

La plaça Germandat és l’epicentre cultural lauredià com a avantsala del centre que s’està refent a poc a poc de l’incendi sofert fa unes setmanes. Per ‘il·luminar’ aquest espai mentre no pugui ser utilitzable com caldria, una vintena de paradetes donen llum i escalf com a prèvia nadalenca en el marc de la Fira de Santa Llúcia que s’estén durant el cap de setmana i que té com a reclam novedós un punt dedicat al ‘chill out’, amb actuacions de DJs incloses.

Els cònsols, Josep Majoral i Mireia Codina, han inaugurat la fira sota l’atenta mirada i benedicció de mossèn Pepe Chisvert. Seguidament s’ha procedit a l’encesa de llums amb els follets de l’esbart i l’acompanyament d’un concert protagonitzat per pes Swing Girls. El programa firal, que s’allarga fins diumenge, compta amb activitats per a totes les edats. I amb una oferta variada, amb l’espai ‘chill out’ rutllant de les 11 a la 1 del migdia i de les 5 a les 7 de la tarda.

WhatsApp Image 2022 12 02 at 19.53.35 (1)
Parlament previ al tall de la cinta inaugural per part del cònsol major, Josep Majoral.

Tant el dissabte com el diumenge, hi haurà diferents tallers a càrrec dels professors de l’escola d’art, que seran gratuïts. Durant el matí del dissabte, a la plaça de la Germandat hi haurà un córner selfie i pinta cares amb Julià Show. El mateix dia, a la tarda, a l’espai benestar, hi haurà quatre funcions de l’espectacle ‘Lite-Paraules que trenquen ossos’, de la companyia Pagans. Diumenge, per cloure la festa, hi haurà una gran ludoteca per grans i petits que estarà activa tota la tarda. Al migdia, s’ambientarà la plaça de la Germandat amb una cercavila amb el rebombori de pagesos.

Comentaris (1)

Trending