Sant Julià estrena nous contenidors de reciclatge

Són individuals, i sense mecanitzar per millorar la seguretat i s'han instal·lat a les places de la Germandat i de Calonge-Sant Antoni

Comentaris

Els nous contenidors a la plaça Calonge-Sant Antoni.
Els nous contenidors a la plaça Calonge-Sant Antoni. Comú de Sant Julià de Lòria

El comú de Sant Julià de Lòria ha instal·lat nous contenidors de reciclatge a les places de la Germandat i de Calonge-Sant Antoni. Els contenidors estaven malmesos i els actuals són individuals, i sense mecanitzar per millorar la seguretat. S'ha aprofitat el canvi per sanejar les estructures. 

L'actual majoria comunal ja va anunciar, durant la campanya electoral, que la neteja i el reciclatge serien unes de les seves prioritats. Així, una de les primeres accions que es van dur a terme van ser reparar els contenidors que hi havia, especialment els de la plaça Calonge-Sant Antoni, on durant l'anterior mandat els veïns havien denunciat la presència de rates.

Es tracta d'una zona molt freqüentada amb gent que va al centre esportiu o que utilitza l'ascensor que puja a l'inici del carrer de les Escoles. La higiene i l’embelliment són dos dels temes que més esmenta el cònsol major, Josep Majoral amb l'objectiu de fer una parròquia més amable per a les persones i amb més qualitat de vida.

 

 

Comentaris (2)

Trending