Sant Julià diversifica l'esport a la parròquia amb dues pistes de pàdel i un cost de 400.000 euros

El cònsol major, Josep Majoral recorda que era un compromís electoral i destaca la bona acollida que han tingut amb les noves instal·lacions amb les reserves prèvies

Comentaris

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina tallen la cinta per inaugurar les instal·lacions.
Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral i Mireia Codina tallen la cinta per inaugurar les instal·lacions. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha inaugurat dues pistes de pàdel amb una inversió de 400 mil euros i 2 mil euros mensuals de lloguer. L'empresa Go and Padel assumeix una part del lloguer. El cònsol major, Josep Majoral ha dit que es continuarà amb la voluntat de potenciar l'esport a la parròquia.

Majoral ha recordat que s'ha assolit un compromís electoral de donar diversitat a l'esport "Aquest és un exemple amb les dues pistes de pàdel. Des que es va anunciar la seva posada en marxa el telèfon no ha parat de sonar per fer reserves".  S'hi faran classes per infants, tornejos i campus. El cost inclou  la fonamentació i l'adequació dels terrenys i l'equipament de les pistes, amb la coberta, els tancaments perimetrals i la moqueta.Els treballs es van iniciar el mes d'abril i l'accés a les pistes es fa des del Centre Esportiu.

Per jugar a pàdel s'ha de reservar pista al telèfon 743 700. El preu és de 3,5 euros si s'és abonat del Centre Esportiu i de dotze euros per qui no és usuari de les instal·lacions.

 

 

Comentaris (6)

Trending