Sant Julià contracta un tècnic per al projecte Rocacorba

S'encarregarà de la direcció d'obra per a la creació d'un espai públic que ha de dinamitzar la part nord del poble

Comentaris

Simulació del nou espai de Rocacorba.
Simulació del nou espai de Rocacorba. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià ha fet l’adjudicació parcial de la contractació d’un tècnic per a la realització del projecte i direcció d’obra per la creació d’un espai públic a la zona de Rocacorba. L'import és de 29.800 euros i el termini d'execució de 49 dies.

L'adjudicació és un pas més per a la construcció de l'espai, que es projecte estrella del comú per aquest exercici. La inversió serà d'entre 800.000 i 900.000 mil euros amb un projecte amb el qual es resoldrà el risc d’inundabilitat a l’avinguda Rocafort i es guanyarà un espai públic d’uns 600 m2 amb accés des de Verge de Canòlich, i, a més, permetrà revitalitzar la part alta del poble. La quantitat es cobrirà amb dues aportacions plurianuals de 400.000 o 450.000 euros.

Pel cònsol major, Josep Majoral, la nova zona ha de dinamitzar una part del poble on no hi ha cap espai semblant i respon a una demanda dels veïns. La iniciativa s’inclou en la voluntat de l’actual majoria al comú  de millorar la qualitat de vida dels lauredians. Rocacorba és la part nord del nucli urbà de Sant Julià Lòria i l'obra es farà a la zona més pròxima a les Arades, sortint del poble en sentit Santa Coloma i Andorra la Vella. El primer concurs per aa la contractació d'un tècnic va quedar desert.

Comentaris (1)

Trending