Sant Julià condemna la punxada i anima a denunciar actes sexistes

La corporació comunal desitja una ràpida recuperació a la víctima, mentre que la policia manté la seva investigació sobre els fets

Un dels concerts de la festa major de Sant Julià de Lòria.
Un dels concerts de la festa major de Sant Julià de Lòria.

La corporació comunal de Sant Julià de Lòria ha condemnat la punxada registrada en la darrera nit de festa major de la parròquia. Un fet en el qual no troben cap justificació possible, ni relacionant-lo amb la festa. A més, animen a la gent a denunciar qualsevol acte sexista.

Davant el primer requeriment oficial per una suposada punxada a una noia en la darrera nit de festa major de Sant Julià de Lòria, la corporació, a través d’un comunicat, “el seu total rebuig i condemna a qualsevol mena d'agressió, violència o actitud sexista”. Davant d’aquests fets, el comú lauredià insta a la ciutadania “a mantenir una actitud activa davant de les agressions sexistes i contribuir a un model social i cultural que protegeixi les dones, sense justificar mai l'agressor sota la premissa de la festa”.

Vehicles policials durant la festa major de Sant Julià, on han actuat per la primera punxada a Andorra.

Relacionat

Alerta per una punxada a una jove en els batecs finals de la festa major de Sant Julià

D’altra banda, i a l’espera que la policia esclareixi el succeït la passada nit, l’ens comunal “vol fer arribar el seu escalf a la víctima” i li desitja “una ràpida recuperació”. Cal recordar que la jove només va sentir la fiblada i res més. Tot i això, la noia va ser derivada a l’hospital on se li van practicar les proves oportunes que han d’aportar més llum a la qüestió si és que es detecta qualsevol element rellevant.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending