Sant Julià completa el circuit de benestar amb un espai de màquines per fer exercici

S'ha inaugurat aquest dijous amb un cost de 20.000 euros, i està ubicat a la sortida nord de la població en un terreny cedit per la Creu Roja

Comentaris

Elisabet Zoppetti, de Creu Roja; i el cònsol major Josep Majoral descobreixen la plaça en presència de mossèn Pepe.
Elisabet Zoppetti, de Creu Roja; i el cònsol major Josep Majoral descobreixen la plaça en presència de mossèn Pepe. B. N.

El comú de Sant Julià de Lòria ha completat aquest dijous el circuit de benestar de la parròquia amb la inauguració d'un espai amb màquines per fer exercici, la cal·listènia. Aquesta instal·lació s'uneix a la zona que es va obrir al nou vial i al tomb saludable. El cònsol majo, Josep Majoral ha destacat la col·laboració de la Creu Roja que ha cedit el terreny.

Majoral ha dit que "és un espai més que permet als lauredians moure's al voltant de la salut. Tenim aquest nou punt per intentar millorar la qualitat de vida del lauredià al voltant del que és l'esport i el benestar". L'import de la construcció ha estat de 20.000 euros. Elisabet Zoppetti, de la Creu Roja ha subratllat la col·laboració que hi ha entre la corporació i l'entitat i que ha quedat palesa amb la cessió per part del comú d'un local a la plaça de la Germandat per guardar material i amb el centre de dia a la plaça Major. El conveni pel parc de cal·listènia a l'espai Soqué de Casa Colltort i pel local es va signar el passat mes de desembre.

"El comú tenia la intenció de fer aquest espai que s'ajusta molt amb els principis de la Creu Roja i des de fa temps hi ha una molt bona entesa i col·laboració amb el comú. No hi haver cap problema en fer un intercanvi que revaloritza aquesta zona i donar suport a la població per utilitzar aquest espai". La cal·listènia té  l'objectiu últim de desenvolupar l'agilitat, la força física i la flexibilitat. S'intenta aconseguir la major contracció muscular i que el cos adquireixi una alineació correcta, fet que permet modelar el cos, millorar la postura i definir un bon contorn corporal.

 

Comentaris (3)

Trending