El Sabors d'Estiu reuneix més de 3.500 assistents

El cicle ha finalitzat amb un bon balanç per part dels restauradors, que veuen la iniciativa com un lloc interessant on participar, i més presència de turistes entre el públic

Una de les actuacions del Sabors d'Estiu.
Una de les actuacions del Sabors d'Estiu. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

L’espai de gastronomia i música Sabors d’estiu ha atret 3.575 persones a la part alta d’Escaldes- Engordany malgrat que la pluja ha fet acte de presència pràcticament cada dia. Des del 26 d’agost al 4 de setembre, l’aparcament de l’Església ha acollit restauradors del país i concerts diaris, que han aplegat una mitjana de 357 persones al dia.

La jornada de màxima afluència ha estat el dissabte 3 de setembre i la Nit del silenci, que ha tingut lloc el 2 de setembre. També com a nota positiva hi ha el fet que no s’ha hagut d’anul·lar cap actuació i la pluja s’ha pogut esquivar endarrerint l’horad’inici d’alguns concerts. El cicle ha finalitzat amb un bon balanç per part dels restauradors, que veuen Sabors d’estiu com un lloc interessant on participar, i més presència de turistes entre el públic (en les edicions anteriors aquest estava format principalment per residents).

També ha crescut el volum de gent que s’ha acostat a la cita, un fet que s’atribueix a la seva consolidació i a la desaparició de les limitacions implantades per fer front a la Covid-19. A més, l’ampliació de l’oferta de restauració ha estat ben rebuda. En el marc de la tercera edició de Sabors d’estiu s’han organitzat deu concerts, el 99% dels quals oferts per artistes andorrans. D’aquesta manera, el comú d’Escaldes-Engordany dona suport als músics del país. Precisament aquesta és una de les claus de l’èxit del cicle juntament amb el fet d’oferir un espai acollidor a l’aire lliure per als vespres de finals d’estiu. Amb aquest esdeveniment, el comú escaldenc té per objectiu dinamitzar la part alta de la parròquia.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending