La Ruta de la Tapa de Sant Julià es farà durant un mes i estrena aplicació mòbil

Hi participen 12 establiments i per primera vegada n'hi ha dos de fora del centre urbà de la parròquia laurediana

Comentaris

Canòlich Ribot, Mireia Codina i Jordi Escabias durant la presentació de la Ruta de la Tapa.
Canòlich Ribot, Mireia Codina i Jordi Escabias durant la presentació de la Ruta de la Tapa. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha presentat aquest dilluns la dotzena edició de la Ruta de la Tapa. Enguany durarà un mes i tindrà lloc tots els dijous, divendres i dissabtes de maig. S'incorporen per primera vegada dos establiments de fora del centre com són el Sant Eloi i el Comabella i entrarà en funcionament una aplicació mòbil (Adventuriq) per crear una aventura tot fent la ruta i per vetllar per a la sosteniblitat.

La cònsol menor Mireia Codina ha destacat, durant la presentació, la valentia i la resistència dels bars lauredians durant el punt àlgid de la parròquia i ha subratllat el fet que hi hagi 12 participants. La cap del departament de Turisme, Canòlich Ribot ha indicat que tot i que habitualment la ruta incloïa establiments entre el pont de Fontaneda i les Arades, "aquest any i tenint en compte la situació provocada per la pandèmia s'h volgut ampliar-ho". 

Tots els clients podran participar en un sorteig que tindrà lloc durant la primera setmana de juny. Han de prendre la tapa especialitat i una cervesa amb un cost de tres euros. Caldrà escanejar un codi QR que els permetrà votar una sola vegada, com ha explicat el responsable de l'aplicació Jordi Escabias. El nom dels guanyadors es publicarà a través del web i de les xarxes socials del comú. Els menors de 18 anys no podran participar al sorteig.

Pel que fa als establiments tindran un premi de 500 euros, un de 400 i dos de 300. L'activitat té com a patrocinador principal Becier Carbòniques. L'any passat no es va poder celebrar a causa de la pandèmia. "Hem ampliat les dates per adaptar-nos a les mesures sanitàries i al moment actual", ha declarat  Mireia Codina,durant la presentació.

Comentaris

Trending