La Ruta de la Tapa arrenca amb força i l’objectiu de superar les 5.800 racions del 2021

El cònsol major lauredià, Josep Majoral creu que "la gent té ganes de sortir i els establiments de fer-ho bé"

Comentaris

La cònsol menor, Mireia Codina i les conselleres Maria Servat, Sofia Cortesao i Maria Àngels Ache aquest dijous a la Ruta de la Tapa.
La cònsol menor, Mireia Codina i les conselleres Maria Servat, Sofia Cortesao i Maria Àngels Ache aquest dijous a la Ruta de la Tapa. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Ruta de la Tapa de Sant Julià de Lòria ha arrencat amb força aquest dijous i amb el repte de superar les 5.800 racions de l'edició 2021. El cònsol, Josep Majoral ha destacat les novetats que ofereix amb actuacions i l'objectiu de complir amb el programa electoral  de reactivar el comerç, en aquest cas els bars i restaurants. "Amb moltes ganes que la gent torni a baixar a Sant Julià i els que els bars estiguin plens".

Onze establiments participen en la 13a edició de la Ruta de la Tapa, un esdeveniment que tindrà lloc tots els dijous, divendres i dissabtes fins el 27 de maig, i aquest cap de setmana coincidirà amb les fires del vehicle d'ocasió i de l'autocaravana i outlet. Enguany, el comú disposa de millors premis pels restauradors gràcies a la participació de nous col·laboradors, innova en la manera de participar per part dels consumidors, i recupera espectacles de màgia entre els locals adherits a la iniciativa. 

La degustació costa 3,5 euros, i la majoria de locals repeteixen participació, mentre que hi ha alguna nova incorporació. S'ha d'accedir a una URL per a poder fer la ruta. En l'enllaç hi haurà una butlleta que s'omplirà cada cop que es consumeixi. S'ha afegit un joc de preguntes i respostes, i qui les encerti totes també tindrà premi assegurat. Hi ha 109 lots a repartir. Només hi poden participar els ciutadans més grans de 18 anys.

Majoral espera que se superin les 5.800 tapes que es van servir l'any passat. "La gent té ganes de sortir i els establiments tenen ganes de fer-ho bé". Estem convençuts que la xifra serà alta".

 

Comentaris (1)

Trending