La Rotonda canvia la nòria per les tanques, les malles taronja i les piconadores

L’atracció sense prou atractiu que ha estat instal·lada al cèntric espai de la capital acabarà de ser retirada aquest dilluns en què ja són evidents els moviments per iniciar els treballs de remodelació de l’indret

Una màquina piconadora preparant-se per iniciar els treballs a la Rotonda; al fons la grua que acaba de desmuntar la nòria.
Una màquina piconadora preparant-se per iniciar els treballs a la Rotonda; al fons la grua que acaba de desmuntar la nòria. Toni Solanelles

Després de pràcticament quatre mesos plantada a la Rotonda, la roda de fira, nòria en llenguatge planer, que havia de ser un dels reclams del Nadal d’Andorra la Vella abandona l’espai i el país. Se’n torna a Sevilla, ciutat en què té la base l’empresa que explota l’atracció que no ha estat gaire atractiva pel que es pretenia a la capital. Aquest dilluns acabarà enretirada del tot i substituïda per les tanques, la malla de color taronja característica de les obres i la maquinària poc o molt pesant.

Com estava previst, s’iniciaran els treballs de remodelació de l’espai, que tenen un pressupost d’uns 660.000 euros i que haurien d’estar a punt per a principi de juliol. De fet, si fins ara amb les restriccions hi ha hagut poc moviment, els propers mesos, de normal, ja són de temporada baixa. Caldrà veure quina resposta turística hi ha al Principat havent-hi confinament comarcal a Catalunya. Però d’entrada no es preveu una gran volum de visitants.

Operaris treballant aquest dissabte en el desmuntatge de la nòria.

Relacionat

Desmunten la nòria instal·lada a la Rotonda

D’aquí que s’aprofita per fer la remodelació de la plaça. Aquest dilluns ja s’ha enretirat tot el mobiliari que tenia a la zona un dels restaurants que hi ha emplaçats i que tenia una part de l’espai públic urbà com si d’una terrassa es tractés. I s’han començat a assenyalar els punts on s’ha d’actuar, alhora que s’establia un recorregut per als vianants.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending