Desmunten la nòria instal·lada a la Rotonda

Els treballs per retirar el giny, que ha tingut menys afluència de la que s’esperava per les restriccions de mobilitat als països veïns, han d’estar enllestits la setmana vinent per poder iniciar la reforma de l’espai

Operaris treballant aquest dissabte en el desmuntatge de la nòria.
Operaris treballant aquest dissabte en el desmuntatge de la nòria. Toni Solanelles

La nòria que els darrers mesos ha estat instal·lada a la zona de la Rotonda a Andorra la Vella, s’ha començat a desmuntar, un cop finalitzada la temporada d’hivern per a la qual es va impulsar. Els operaris confien que al llarg de les pròximes hores puguin concloure els treballs, que han d’estar enllestits per permetre l’inici de les obres de reforma de l’espai. El giny ha tingut poca afluència d’usuaris per culpa de les restriccions de mobilitat aplicades pels països veïns, especialment a Catalunya.

El giny s’està desmuntant, començant per les cistelles. Es vol anar ràpid, tot tenint en compte que, els pròxims dies, ha de començar una altra actuació, també important, a la zona: els treballs de reforma de l’espai, adjudicats ara fa uns dies pel comú de la capital.

 

La nòria es va instal·lar a finals d’octubre. La idea era que fos una atracció més en el marc del mercat de Nadal i, per tant, un atractiu més per als possibles visitants. Al final, però, el seu ús ha estat força reduït, molt lluny de les expectatives previstes. El motiu? Les restriccions de mobilitat aplicades pels països veïns per intentar frenar la pandèmia del coronavirus, que han fet molt complicada l’arribada de visitants, sobretot des d’Espanya.

Comentaris (9)

Trending