El comú prepara una reunió de poble a Escaldes-Engordany el pròxim 9 de setembre

Els cònsols han convocat els ciutadans a la Sala Prat del Roure per a parlar-ne, entre d’altres coses, de les obres de les separatives, pavimentació embelliment de Fiter i Rossell

Tram de l'avinguda Fiter i Rossell on es faran les obres.
Tram de l'avinguda Fiter i Rossell on es faran les obres.

Els cònsols d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili i Joaquim Dolsa, han ofert una trobada amb la ciutadania en forma de reunió de poble per parlar, entre altres coses i temes, dels detalls més destacats del que serà l’actuació sobre les separatives d’aigües de l’avinguda Fiter i Rossell, amb la corresponent pavimentació i embelliment del carrer.

Així, la reunió de poble es durà a terme a la Sala Prat del Roure, a les 20:00 h del dijous dia 9 de setembre i serà en format obert i presencial. Hi podrà assistir tothom que ho desitgi fins a completar l’aforament màxim de 175 persones, amb registre de dades a l’entrada, mascareta obligatòria al llarg de tot l’acte, i la resta de consignes del Ministeri de Salut.

El públic podrà intervenir activament, fent preguntes i aportant la seva opinió sobre els assumptes tractats directament als cònsols. Com a complement, es podrà seguir també en directe el mateix dia, a través del link que es trobarà penjat a la web oficial del comú.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending