Reunió de poble a Escaldes centrada en la Llar de jubilats

El pròxim dijous 2 de febrer el responsable exposarà el projecte de l’edifici que es troba en reformes i ampliació, així com la seva situació actual

Comentaris

Una imatge de com quedarà la façana de la Llar de jubilats.
Una imatge de com quedarà la façana de la Llar de jubilats. Comú d'Escaldes-Engordany

Escaldes-Engordany tindrà la cinquena reunió de poble d’aquest mandat aquesta setmana. Durant les diferents trobades s’han pogut tractar temes d’actualitat i, sobretot, els principals projectes que s’estan duent a terme a la parròquia i que serviran per transformar-la. En aquesta ocasió, s’aprofundirà en la Llar dels jubilats, que s’està reformant i ampliant actualment.

El pròxim dijous, 2 de febrer, el comú celebrarà aquesta cinquena reunió de poble centrada en el projecte de reforma i ampliació de la Llar de jubilats. Aquesta actuació s’havia anat endarrerint i, finalment, es va començar el mes de setembre, quan es van traslladar totes les persones que hi acudien diàriament cap a un nou emplaçament.

L’acte anirà a càrrec de l’arquitecte Marc Monegal, responsable del projecte, i tindrà lloc a les 16:00 h a la sala d’actes del comú d’Escaldes. En la reunió es preveu donar a conèixer els detalls de les obres, com quina millora suposaran i quanta superfície es guanyarà. També s’informarà del termini dels treballs i l’estat en què aquestes es troben.

Etiquetes

Comentaris

Trending