Els restaurants de la Massana venen 600 plats d'escudella

Divuit establiments de la parròquia s'han sumat a la iniciativa i han aportat el seu toc personal en la seva elaboració

Un dels plats d'escudella servits aquest diumenge a la Massana.
Un dels plats d'escudella servits aquest diumenge a la Massana. EDUARD COMELLAS / COMU DE LA MASSANA

Tot i que alguns restaurants encara no han pogut fer el recompte final, l’acció de promoció dels establiments per celebrar sant Antoni ha aconseguit vendre al voltant dels sis-cents plats d’escudella. Els restauradors s’han mostrat molt contents amb la iniciativa, ja que “hem pogut participar en una campanya de promoció amb el plat més tradicional de la nostra parròquia”, assegura Christian Capella, del restaurant don Piacere.

"La idea era donar la volta a la celebració del nostre patró: era evident que no podíem fer l’escudellada popular i reunir-nos tots a la plaça; per això vam decidir que la gent ho pogués celebrar als restaurants, seguint les mesures sanitàries, per mantenir viva la tradició de menjar l’escudella i també per donar suport als nostres restauradors, en aquest moment de crisi”, explica el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà.

Divuit restaurants s’han sumat a la iniciativa i han aportat el seu toc personal en l’elaboració de l’escudella. Els participants han estat: Borda Eulari, Moli dels Fanals, Don Piacere , Casa Eyre, Gustus, bar Ivan, Borda Raubert, la Bordeta del Poble, bar restaurant Bonet, Borda Xixerella, la Torrada, Prat Gran, Sento’20, Pla de la Cot, Coll de la Botella, l’Expresso, California Grill i Borda de l’Avi. Tots els restaurants, a més, han ofert la possibilitat d’emportar-se l’escudella a casa, cosa que ha estat ben rebuda pels ciutadans.

Etiquetes

Comentaris

Trending