Repartiment de compost a Encamp per incentivar l’ornamentació floral

El servei de Parcs i jardins del comú el lliurarà a l’aparcament de Terres Primeres, de dilluns a dijous de la setmana que ve

Comentaris

Cartell del repartiment.
Cartell del repartiment.

El comú d'Encamp repartirà entre els veïns i de manera gratuïta, el compost principalment per a jardineria obtingut amb la prova pilot de recollida de matèria orgànica de grans productors, que es duu a terme en el marc de les accions del vigent Pla Nacional de Residus amb la col·laboració de la resta de comuns i el Govern.

El servei de Parcs i jardins del comú d'Encamp repartirà el compost a l’aparcament de Terres Primeres, de dilluns a dijous de la setmana que ve, els dies 17, 18 , 19 i 20 d'abril, des de les 9.30h fins a les 13:30 h del matí i de les 14:30 h a les 16:30 h de la tarda. És necessari portar un recipient, sac o bossa per endur- se el compost cap a casa.

El comú d'Encamp realitza diferents iniciatives amb la ciutadania en l'àmbit de l'embelliment floral de la parròquia, i aquesta persegueix precisament “incentivar a la ciutadania a que participin de l’ornamentació floral de balcons, façanes i jardins” en paraules del conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, Andreu Riba. Així, per exemple, en breu s’obrirà la convocatòria del concurs d'embelliment floral de la parròquia que enguany arribarà a la seva dissetena edició.

Encamp va ser la primera parròquia a formar part del moviment Viles Florides del Principat i compta amb el guardó de quatre flors d'honor, el màxim atorgat fins al moment i compta amb diferents col·laboracions per tal de posar en valor els espais enjardinats en els espais públics.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending