Reobre el menjador per a la gent gran del Casal Calones

En els propers dies s’aniran incorporant els usuaris en dos torns d’un màxim de 30 comensals per torn i potenciant les mesures de seguretat i higiene

Dos padrins, asseguts a taula, al Casal Calones.
Dos padrins, asseguts a taula, al Casal Calones. Comú d'Andorra la Vella/ Tony Lara

El comú d'Andorra la Vella ha reobert aquest dijous el menjador per a la gent gran del Casal Calones i el camp de petanca, tancats durant la crisi de la  Covid-19. En els propers dies s’aniran incorporant els usuaris en dos torns d’un màxim de 30 comensals per torn i potenciant les mesures de seguretat i higiene.

Després de més de tres mesos de tancament, els usuaris han tornat al Calones. Durant aquesta setmana s'han fet els preparatius de la reobertura. El parament és de paper i hi ha un màxim de quatre comensals per taula que estan separades per mampares. Les padrines i padrins havien demanat els darrers dies que es tornés a obrir el menjador perquè és un dels seus punts de reunió. El casal compta amb uns 60 usuaris.

El Calones es va posar en marxa l'abril del 2012 amb els objectius d'assegurar una dieta adequada, integrar les persones i les famílies en plans d'intervenció i ser un referent en la detecció i prevenció de situacions de necessitat que ràpidament poden degenerar en un situacions d'alt risc d'exclusió social.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending