La remodelació dels Serradells s’inaugurarà el 4 d’agost

S’aprofitarà la festa major d’Andorra la Vella per estrenar les instal·lacions que s’han hagut de refer arran de l’incendi del 2018

Estat de la piscina just quan es van iniciar les obres.
Estat de la piscina just quan es van iniciar les obres. ARXIU

Ja no hi ha marxa enrere ni retard que faci demorar més la re-estrena de les instal·lacions aquàtiques interiors dels Serradells. Vaja, tot allò que s’ha hagut de remodelar arran del malaurat incendi que hi va haver el novembre del 2018. Comú d’Andorra la Vella i els responsables de l’empresa que està ultimant els detalls de la reforma han pactat el 4 d’agost com la data, sí o sí, de la re-inauguració.

La idea inicial era posar en marxa les noves instal·lacions per la Festa del Poble, la celebració de Sant Joan. La demora causada pels materials, però, ho va impedir. I ara ja és clar que l’estrena ha de ser per la Festa Major. No hi ha volta de fulla i totes les parts implicades en els treballs han donat el vist-i-plau en el nou mini-calendari. Els treballs han trigat molt més del que inicialment es podia preveure.

La piscina exterior dels Serradells tornarà a obrir.

Relacionat

La piscina dels Serradells hauria d’estar enllestida per a la Festa Major

Arran del sinistre es van derivar tot un seguit de tibantors entre empreses i comú i les respectives assegurances que va fer que els treballs per tornar a fer allò que el foc va desmuntar trigués més del previst. I el retard ha enllaçat amb la problemàtica de les matèries primeres que està afectant el sector de la construcció. Ara, però, tot hauria d’estar a punt per al 4 d’agost.

Comentaris

Trending