La piscina dels Serradells hauria d’estar enllestida per a la Festa Major

Les obres de rehabilitació de les instal·lacions han patit retards a causa de problemes de subministrament amb diferents materials necessaris per portar-les endavant

La piscina exterior dels Serradells tornarà a obrir.
La piscina exterior dels Serradells tornarà a obrir.

Unes setmanes després del que s’esperava. No serà per a la festa del Poble, però hauria de ser per a la festa Major. Andorra la Vella, si tot continua com hauria de continuar, tindrà enllestida la piscina dels Serradells per a la primera setmana d’agost. Les obres s’han vist perjudicades principalment per una problemàtica en el subministrament de certs materials indispensables per poder portar-les endavant, però ja s’haurien resolt i tot hauria agafat un ritme normal.

Fa unes setmanes la cònsol major, Conxita Marsol, anunciava que s’hauria d’esperar per poder tenir la piscina dels Serradells. S’esperava poder tenir-la al volt del 23 de juny. Més o menys, per a la festa del Poble. D’aquesta manera, poder gaudir de la piscina durant tot l’estiu. Però, la problemàtica causada pel conflicte bèl·lic actual i que ha afectat i afecta els materials de la construcció va haver de retardar les obres. La previsió es posava, aleshores al juliol.

Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells.

Relacionat

Problemes amb el subministrament de materials retarden l’obertura de la piscina dels Serradells

Amb tot, mentre que s’han rebut les rajoles de la piscina, que era el producte que faltava i que encara no havia entrat tan sols a fàbrica, i s’ha posat tot en marxa, les expectatives s’han hagut d’allargar una mica més. Així, la data, sempre aproximada, d’obertura es posaria ara a la festa Major. Marsol ha assegurat que tot està funcionant amb normalitat actualment i que res fa pensar que no pugui ser ben bé així. De fet, amb una mica d’optimisme, es podria esperar que es tingués tot enllestit a finals de juliol.

Comentaris (6)

Trending