Problemes amb el subministrament de materials retarden l’obertura de la piscina dels Serradells

Estava previst que les instal·lacions poguessin estar enllestides a finals del mes de juny, per a la festa del Poble, però haurà d’esperar, com a mínim, fins al mes de juliol

Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells.
Representació del com ha de quedar la piscina dels Serradells. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Els problemes amb el subministrament per als materials a la construcció han arribat als treballs de reconstrucció dels Serradells. Concretament, s’està patint una manca de rajoles per a la piscina, que són clau per poder acabar les obres. Aquest inconvenient farà que s’hagi de retardar l’obertura de les instal·lacions, que es preveia per a finals del mes de juny. Coincidint, a poder ser, amb la festa del Poble. Així, no serà fins al juliol, com a mínim, que els ciutadans podran tornar a gaudir de la piscina.

La cònsol major, Conxita Marsol, havia anunciat les intencions de poder obrir la piscina interior aquest estiu. De fet, al volt del 23 de juny, s’esperava que ja pogués estar oberta al públic i, poc després, que es fes el mateix amb l’exterior. Però, la complicada situació que s’està vivint amb els materials al sector de la construcció ha fet que s’hagi de replantejar els terminis que es van anunciar fa pocs dies.

El problema principal que s’ha detectat, i que Marsol explica que se li va comunicar aquest dilluns en una reunió amb l’empresa, ha estat la manca total de rajoles per a la piscina. Més enllà de les dificultats de transport, que ja són de per si importants, la cònsol ha assegurat que “en alguns llocs ni tan sols havien entrat a fàbrica”. Per tant, no es poden aconseguir de cap manera.

Així, es preveu que s’hagi de retardar l’obertura de les instal·lacions, tot i que Marsol assegura que el període d’execució de les obres quedarà dintre dels 18 mesos previstos. Si serà a finals de juliol, o a principis, tot depèn de quan es puguin aconseguir els materials que calen per poder finalitzar les obres. “Si ho rebem la setmana que ve, igual ens podem ajustar una mica més al que havíem previst”, ha indicat la cònsol. Així i tot, sembla gairebé impossible que pugui passar. El que ha volgut remarcar Marsol és que “l’obra està avançant bé i aquest estiu gaudirem segur de la piscina interior”.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending