La remodelació del passeig de les fonts lluminoses ja mostra la futura cara

Els treballs, que s’han retardat per algunes dificultats tècniques previsibles encara que no es contemplaven, encara han de durar almenys un mes més

Els balcons trepitjables són una de les principals novetats.
Els balcons trepitjables són una de les principals novetats. Toni Solanelles

Més enllà de les fonts lluminoses, la remodelació del passeig del Riu en el tram que va del pont de París a la plaça de la Rotonda d’Andorra la Vella, presenta com una de les principals novetats la renovació del paviment i la creació de tot un seguit de balcons trepitjables, de voladissos que quedaran per sobre del riu. Encara que de manera incipient, la nova imatge d’aquest passeig ja es comença a visualitzar.

Les obres, que s’han retardat respecte del calendari inicial atès que van sorgir unes dificultats tècniques previsibles però que no s’havien contemplat en els tempos primers, han experimentat una accelerada important les darreres setmanes. Els treballs que requerien una intensitat operària més evident i que calia que estiguessin més protegides per poder alhora protegir els vianants i vehicles que circulen per la zona, ja s’han dut a terme.

Les obres, aquest diumenge.
Les obres, aquest diumenge. Toni Solanelles
 

Malgrat que amb un recinte encara tancat, ara ja es pot veure per on van els trets. Evidentment, l’efecte de les fonts encara és impossible de veure. Encara queda almenys un mes de feina. L’actuació estava pressupostada en uns quatre milions d’euros. Caldrà veure si aquest pressupost, que es va retallar de l’inicialment estimat atès que es preveien vuit balcons trepitjables que es van reduir a quatre, s’ha pogut respectar.

Comentaris (6)

Trending