El refugi guardat del Juclar i el vehicle elèctric d'Incles es posen en marxa aquest dissabte

L'alberg serà el primer d'aquestes característiques que obre les seves portes aquesta temporada

Vista aèria del refugi i de l'estany de Juclar.
Vista aèria del refugi i de l'estany de Juclar. ARXIU

Atesa la gran afluència de ciutadans a la Vall d’Incles des de l’aixecament de lesrestriccions de confinament, el comú de Canillo ha pres la decisió d’avançar l’inici del servei de vehicle elèctric per accedir a la vall i a la vegada obrir el refugi de Juclar que, d’altra banda, serà el primer dels guardats del país a obrir aquesta temporada. Ho farà aquest dissabte i tancarà el mes d'octubre.

El refugi ofereix servei de bar, allotjament en règim de mitja pensió, possibilitat de pícnic i disposa d'nformació completa sobre la zona: rutes, camins, pics i llacs. Enguany, com a prevenció de la propagació del  la Covid-19, s’han d’aplicar certes mesures restrictives que cal tenir en compte com l'ús obligatori de la mascareta a l’interior del refugi, l'ús de gel hidroalcohòlic (el refugi en disposarà), i el manteniment de la distància de seguretat d’1,5 metres entre persones a l’interior No es podran proporcionar mantes, edredons ni crocs (els hostes hauran de preveure sac de dormir i calçat còmode per circular per l’interior del refugi) L’aforament està limitat, així que és altament recomanable fer reserva prèvia.

El vehicle elèctric de la Vall d’Incles també començarà a funcionar aquest dissabte. L’accés del trànsit rodat està restringit els mesos d’estiu fins al 8 de setembre. La primera sortida és la 9 h del principi de la vall i la darrera a les 17 h del fons de la vall.  El preu del trajecte d’anada i tornada és de 3 euros pels adults i de 2,5 pels infants de 5 a 11 anys. Els infants fins a 4 anys és gratuït. L’aforament està limitat al 50% de la capacitat. És obligatori l'ús de mascareta i de gel hidroalcohòlic.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending