Una quinzena de participants per reiniciar la Mostra Gastronòmica d’Ordino

Aquest dimecres mateix es posen a la venda les entrades per al certamen, que es farà el 14 de novembre i arriba a la 29a edició després que l’any passat s’hagués de suspendre per les restriccions

Imatge d'una mostra anterior.
Imatge d'una mostra anterior. COMÚ D'ORDINO

La Mostra Gastronòmica d’Andorra arribarà a la 29a edició el diumenge 14 de novembre, després de 30 anys de celebració, ja que l’any passat no es va poder organitzar per les restriccions que estaven vigents. L’organització preveu que prenguin part al certamen una quinzena de professionals: restaurants i empreses del sector (vuit que seran novetat i set habituals). Hi haurà menys taules que altres anys i menys coberts per taula.

Les entrades surten a la venda avui mateix i es poden adquirir al servei de Tràmits del Comú d’Ordino i a l’Oficina de Turisme, a la Casa de la Muntanya. Els preus es mantenen en 35 euros per a la venda anticipada, 40 euros a la porta el mateix dia i preu únic de 20 euros per als infants fins a 12 anys.

Per accedir al certamen caldrà mostrar el passaport Covid-19 o bé un certificat negatiu d’una PCR o TMA 48 h o test d’antígens TRA amb una antiguitat màxima de 12 hores

Seguint els protocols establerts en matèria sanitària, hi haurà menys taules (33) i es reduirà a vuit el nombre ede coberts per taula (de 10 a 8). S’ha reduït l’aforament i per accedir-hi caldrà mostrar el passaport Covid-19 o bé un certificat negatiu d’una PCR o TMA 48 h o test d’antígens TRA amb una antiguitat màxima de 12 hores.

“Enguany, amb prudència, volem recuperar l’essència social i festiva d’aquesta jornada, on podem fer un tast de la gran varietat gastronòmica que trobem a casa nostra” ha explicat la cònsol menor i consellera de Cultura, Eva Choy, durant la presentació que ha tingut lloc aquest matí. Com sempre la tradició conviurà amb les últimes tendències culinàries, un dels principals atractius que marca la diferència en cada edició.

Choy ha afegit: “És necessari recuperar la confiança entre restauradors i comensals en un esdeveniment que no només és atractiu per públic local i turista, sinó que pels mateixos participants és un aparador on donar-se a conèixer i mostrar les novetats de la temporada”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending