Una qüestió administrativa endarrereix la revisió de pla d’urbanisme de Sant Julià de Lòria

S'havien demanat tres pressupostos, i l'escollit no es va poder formalitzar per un tema burocràtic

Comentaris

Una vista de Sant Julià de Lòria.
Una vista de Sant Julià de Lòria. Toni Solanelles

Una qüestió administrativa endarrereix la revisió de pla d’urbanisme de Sant Julià de Lòria. El BOPA publica aquest dimecres l'anul·lació de l’adjudicació per a la contractació d’un professional de l’arquitectura i urbanisme per a la redacció de la segona revisió del pla d’ordenació i urbanisme parroquial (POUP).  Ara es tornarà a posar en marxa el procés amb tres pressupostos nous.

El primer concurs a nivell nacional va quedar desert i se'n va fer un segon d'internacional que s'ha anul·lat. El desig del comú pel que fa a la revisió del PUOP passa per no anar a tocar elements essencials com podria ser la volumetria, i no perjudicar cap propietat privada.

Es volen introduir elements nous en el camp mediambiental i de menys despesa energètica així com  també  poder aconseguir, conjuntament amb els propietaris particulars, els terrenys que puguin ser més adients per als projectes comunals, i donar certes concessions a canvi. El concurs s'havia adjudicat el mes de gener passat per 88.000 euros i un termini d'execució de tres mesos. 

El Pla s'ha de revisar cada sis anys i la voluntat de la corporació laurediana era tenir-lo enllestit abans de l'any vinent.

 

Comentaris (2)

Trending