Queixes veïnals per la grandària dels busos que circulen a la Comella

Els vehicles traslladen els alumnes del centre escolar que hi ha a la zona i dificulten el trànsit dels cotxes per aquesta carretera, que és estreta

Els autobusos circulant a la Comella
Els autobusos circulant a la Comella

Els veïns de la Comella han fet públic el seu malestar per la grandària dels autobusos que hi circulen per la carretera. Es tracta dels vehicles que, aparentment, traslladen els alumnes del centre escolar que hi ha a la zona. Cada dia, asseguren, dificulten el trànsit dels cotxes, sobretot, tenint en compte que l’espai és limitat i els busos són molt grans.

El malestar ha anat augmentant dia a dia, i les queixes són cada vegada més multitudinàries. La circulació d’autobusos és contínua a la Comella. Sobretot, tenint en compte que hi ha un centre educatiu a la zona i que s’ocupen de traslladar els alumnes. Malgrat això, el que indigna als veïns és la grandària dels busos que passen cada dia per allà i que ocupen pràcticament tota la carretera, fent gairebé impossible el trànsit.

Segons indiquen els veïns, la competència i la gestió d’aquests autobusos la té el ministeri d’Educació. Amb tot, les queixes s’han traslladat al comú, que afirmen els ha comunicat que també havien detectat aquesta problemàtica. Segons els afectats, des de la corporació s’hauria traslladat la petició de fer servir busos més petits a la Comella.

Comentaris (13)

Trending