Queixes pel mal estat del paviment a la passarel·la Rosa Ferrer

Després d’un any i mig d’ús, el pont presenta esquerdes i, fins i tot, algun forat fruit del desgast i de l’efecte de la climatologia

L'esquerdes i el forat al paviment de la passarel·la.
L'esquerdes i el forat al paviment de la passarel·la.

La passarel·la que uneix la plaça del Poble amb el carrer de la Vall, al costat del Consell General, es va posar en funcionament a finals de gener del 2021. Es va inaugurar oficialment el juny d’aquell any, amb el nom de qui fou cònsol major de la parròquia Rosa Ferrer. 18 mesos després, però, l’aspecte del paviment no és el millor. Al contrari, s’ha deteriorat ràpidament, com han posat en relleu alguns ciutadans que s’han posat en contacte amb Altaveu.

Si fa no fa, el pont, d’uns 29 metres d’alçada i que també incorpora un mirador panoràmic, acumula, doncs, un any i mig d’utilització. Cert, és atractiu. Són molts els ciutadans que aprofiten per fer drecera entre la plaça i el casc antic. I, lògicament, els turistes s’hi apropen al mirador.

Ara bé, l’estat del paviment, és ara mateix, lleig. Es nota el desgast. Potser massa. La sensació que tenen els ciutadans que s’han posat en contacte amb aquest mitjà és que no es va acabar d’encertar a l’hora d’escollir el material. El clima del país i l’ús es deixen notar.

Hi ha punts amb esquerda. I, fins i tot, amb algun forat. La sensació, alerten, no és la millor de cara als visitants.

WhatsApp Image 2022 07 29 at 2.21.35 PM

Comentaris (10)

Trending