La quarta edició de La Serenalla, la més participativa

Fins a una quarantena de persones han acudit a la sortida ciclista, que ha arribat a l’estació d’Arinsal, passant per la carretera de Comallemple

Un dels concerts celebrats a La Serenalla
Un dels concerts celebrats a La Serenalla Anna Bonet

La quarta edició de la Serenalla no només està sent de consolidació, com apuntava la cònsol major, Olga Molné, durant l’acte inaugural, sinó també la de més participació per part del públic tant a l’espai Àgora com a les diferents activitats programades. Aquest matí, més d’una quarantena de persones ha participat a la sortida ciclista organitzada amb la col·laboració d’Andona, que ha arribat fins a l’estació d’Arinsal, passant per la carretera de Comallemple, que per primer cap de setmana es tallava al trànsit per esdevenir un espai segur per als ciclistes.

Els dos primers vespres de la Serenalla han estat molt festius, amb molta participació tant als concerts de Manu&the Vodka’s i La Corda Fluixa com a les sessions de cinema a la fresca. Però aquest vespre s’espera encara més afluència de públic, gràcies a l’actuació del popular Miqui Puig, que participa a la Serenalla en la seva vessant de discjòquei. La Serenalla es tancarà demà, amb un doble concert: a les 21 h, Green note, i a partir de les 22 h, André Vincenzzo i Carlos Domínguez&John Holt. Aquests concerts estan patrocinats per Heineken.

El programa de la jornada de cloenda és molt variat i inclou des d’una performance d’street art a una sortida de running o un circuit d’agilitat per a tota la família. Pel que fa a l’Àgora, la del matí, a les 12 h, tractarà sobre salut i benestar, al voltant de les teràpies integratives. Hi participaran les doctores en medicina integrativa, Elena Bejarano i Maria Pérez, la infermera especialitzada en Ayurveda i Gestalt, Inma Rodríguez, i la terapeuta en medicina xinesa, Jess Morillon. Finalment, a les 18 h, a l’Àgora sobre literatura, es tractarà la visió de poetes i rapsodes, amb Josep Enric Dallerès, Bruna Generoso i Eva Arasa, amb la música de la jove Milena Tena al violoncel.

Etiquetes

Comentaris

Trending