El PS vol saber la posició de la majoria del comú d'Encamp sobre el Forfet Natura

Ha entrat una pregunta que haurà de ser contestada en la pròxima sessió de consell comunal del dia 23

Riba i Rios en una sessió de comú.
Riba i Rios en una sessió de comú. PS

Els consellers del PS al comú d'Encamp, David Rios i Enric Riba demanen a la majoria quina opinió té sobre el forfet natura i el fet que s’obligui a adquirir aquest passi de temporada a esquiadors de muntanya i excursionistes amb raquetes que travessin part del sòl comunal i que forma part de la concessió a Saetde. La pregunta hauran de ser contestada a la pròxima sessió de comú del dia 23.

L’objectiu que persegueix la pregunta és conèixer el posicionament del comú d’Encamp ja que és una de les parròquies amb més territori de pistes, un territori que està concessionat per a les activitats relacionades amb l’esquí alpí, tal i com recorda Rios. Així, es demana si el comú ha intervingut en reunions prop del Govern i en quin sentit s’ha fet. El conseller socialdemòcrata també planteja si la majoria creu “que és la millor opció” de cara a facilitar que excursionistes puguin accedir a paisatges com els Pessons o el Montmalús, ja que per arribar-hi cal passar per una part de territori concessionat.

En aquest punt, Rios demana “si això ha d’obligar als excursionistes a pagar 100 euros i treure’s el forfet de temporada per tenir dret de pas per terrenys comunals”.

Etiquetes

Comentaris

Trending